Geen regels, geen bullshit, gewoon puur vechten! 'Dit is KOTS' Nieuws
Nieuws

Geen regels, geen bullshit, gewoon puur vechten! 'Dit is KOTS'

Geen regels, geen bullshit, gewoon puur vechten! 'Dit is KOTS'

KOTS oftewel King OfThe Streets is een van de meest gevestigde straat vechtorganisaties. En deze komt nu met een nieuwe opzet.

Begonnen in Göteborg, Zweden rond 2013, trekken de KOTS vechtpartijen nu miljoenen views online. Vrijwel alles is toegestaan van vingers in ogen tot stukken oor die afgebeten worden. Je houdt er van of je haat het.

De diehard vechtfans zien organisaties als KOTS liever gaan dan komen. Ook in ons land zijn er dergelijke organisaties zoals Hoodfights Amsterdam, die echter wel met regels werken. KOTS kondigde aan met een nieuwe opzet te komen.

Gewoon puur vechten

Deze is er nu in de vorm van betaald kijken voor slechts €10,-. Vergis je echter niet in KOTS, ook bekende vechters zijn er vaak van de partij waaronder Nederlanders. Die vooral tijdens de coronapandemie in het vecht ritme wilde blijven.

Mocht je besluiten om de KOTS events te gaan bekijken, bereidt je dan voor op pur geweld, of zoals de organisatie zelf als motto heeft: "Geen regels, geen bullshit, gewoon puur vechten". Het eerst volgende event is KOTS Universe 25. Een datum krijg je pas als er betaald is. Inderdaad een heel andere aanpak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws