'Geen probleem bitch!' Conor McGregor reageert op uitdaging
Home / Nieuws / ‘Geen probleem bitch!’ Conor McGregor reageert op uitdaging

‘Geen probleem bitch!’ Conor McGregor reageert op uitdaging

Conor McGregor heeft er geen probleem mee om tegen Khamzat Chimaev te vechten tijdens zijn UFC-comeback. Van de Ier wordt verwacht dat hij in april volgend jaar zijn rentree maakt.

Via social media suggereerde aartsrivaal Nate Diaz dat de gevaarlijke Khamzat Chimaev neen perfecte tegenstander voor de Ier zou zijn. ,,Laat hem tegen Kamrat vechten. Dat zou een geweldig gevecht zijn om te maken”, zegt Diaz die het zelf niet ziet zitten tegen de Ier te knokken (lees verder onder tweet).

,,Conor heeft toch een gemakkelijke nieuwe man nodig om tegen te vechten. Dan kan hij kijken of hij überhaupt nog kan vechten.” McGregor reageerde als een stier op een rode lap op een stier op Diaz’s suggestie.

Geen probleem mee

“Geen probleem, bitch,” vuurde McGregor terug in een sindsdien verwijderde tweet, erop wijzend dat hij misschien toch niet tegen Chimaev wil vechten. UFC baas Dana White verklaarde al dat er bijna geen vechter tegen Chimaev durft te knokken.

De 33-jarige McGregor staat momenteel aan de kant vanwege een blessure. ‘The Notorious’ liep een gebroken been op in zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier op UFC 264. De UFC-ster zal naar verwachting op zijn vroegst tussen half tot eind volgend jaar weer in actie komen.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page