'Geen probleem bitch!' Conor McGregor reageert op uitdaging Nieuws
Nieuws

'Geen probleem bitch!' Conor McGregor reageert op uitdaging

'Geen probleem bitch!' Conor McGregor reageert op uitdaging

Via social media suggereerde aartsrivaal Nate Diaz dat de gevaarlijke Khamzat Chimaev neen perfecte tegenstander voor de Ier zou zijn. ,,Laat hem tegen Kamrat vechten. Dat zou een geweldig gevecht zijn om te maken", zegt Diaz die het zelf niet ziet zitten tegen de Ier te knokken (lees verder onder tweet).

,,Conor heeft toch een gemakkelijke nieuwe man nodig om tegen te vechten. Dan kan hij kijken of hij überhaupt nog kan vechten." McGregor reageerde als een stier op een rode lap op een stier op Diaz's suggestie.

Geen probleem mee

"Geen probleem, bitch," vuurde McGregor terug in een sindsdien verwijderde tweet, erop wijzend dat hij misschien toch niet tegen Chimaev wil vechten. UFC baas Dana White verklaarde al dat er bijna geen vechter tegen Chimaev durft te knokken.

De 33-jarige McGregor staat momenteel aan de kant vanwege een blessure. 'The Notorious' liep een gebroken been op in zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier op UFC 264. De UFC-ster zal naar verwachting op zijn vroegst tussen half tot eind volgend jaar weer in actie komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws