'Geen COVID-19 prik geen vechtbonus'! Bekende organisatie voert regel in
Home / Nieuws / ‘Geen COVID-19 prik geen vechtbonus’! Bekende organisatie voert regel in

‘Geen COVID-19 prik geen vechtbonus’! Bekende organisatie voert regel in

Combate Global hanteert een unieke aanpak om haar strijders aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen COVID-19. De vechtsport organisatie geeft alleen nog bonussen COVID-19 gevaccineerde atleten.

MMA Junkie meldt dat de organisatie er een schrijven uitdeed aan vechters en hun teams. Gisteren werd deze brief verzonden waarin staat dat alleen gevaccineerde atleten nog kans maken op een extra bonus als deze vechten.

Deelnemers aan het Combate Global-equivalent van de “Fight of the Night” bonus van de UFC, die wordt beschouwd ontvangen een bonus van $ 1.000 naast hun normale gage. Om in aanmerking te komen voor de bonus, moet een vechter volledig zijn gevaccineerd met het Pfizer-, Moderna- of Johnson & Johnson-vaccin.

Eerst een prik

De vechters moeten ook hun COVID-19-vaccinatiekaart tonen en positief testen op antilichamen. Senior vice-president Mike Afromowitz van Combate Global zegt: ,,Zoals u weet, hebben we vechters en hun respectieve teams aangemoedigd en gestimuleerd om zo snel mogelijk een COVID-19-vaccin te verkrijgen. Graag helpen we bij het veiligstellen van afspraken voor allen die daarbij hulp nodig hebben.”

Vechters die zijn gevaccineerd, zullen grotendeels normaal door de gevechtsweek gaan, terwijl niet-gevaccineerde atleten zullen moeten deelnemen aan tests, quarantaine en een handvol beperkingen.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page