Paige VanZant knapt uit beha! UFC-knaller maakt fans gek (video) Nieuws
Nieuws

Paige VanZant knapt uit beha! UFC-knaller maakt fans gek (video)

Paige VanZant knapt uit beha! UFC-knaller maakt fans gek (video)

Fans van ex-UFC-knaller Paige VanZant werden helemaal gek na een foto waar zij met twee vingers haar mini bikini topje omhooghoudt.

AEW-superster en ex UFC vechter Paige VanZant bracht de hoofden op sociale media weer eens op hol met een prachtige beha-snapshot. De 28-jarige VanZant poseerde met een piepkleine beha met luipaardstrepen die ze niet helemaal omhoog kon strikken. En haar twee kroonjuwelen die er bijna uit vielen terwijl ze deze met haar twee vingers vasthield.

Totale gekte

De Mixed Martial Artist, die ook als bokser is getekend bij Bare Knuckle Fighting Championship en een OnlyFans-account heeft, deelde de foto op Twitter en stuurde haar 605.000 volgers in een totale gekte. VanZant twitterde: "Houd die warmte vast."

De bokser uit Oregon genoot van een indrukwekkende periode van zeven jaar in UFC voor haar vertrek in 2020. De vlieggewicht-gedraaide professionele worstelaar won acht van haar 13 gevechten in MMA en verloor vijf van de uitwisseling. VanZant trad in maart officieel toe tot AEW, maar moet nog meedoen aan de Singles-competitie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws