Fury wil tegen UFC'er Ngannou vechten met MMA-handschoenen Nieuws
Nieuws

Fury wil tegen UFC'er Ngannou vechten met MMA-handschoenen

Fury wil tegen UFC'er Ngannou vechten met MMA-handschoenen

Tyson Fury moet de boksring nog in tegen Deontay Wilder volgende maand, maar zegt ook een gevecht te willen tegen UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. Alhoewel Fury geen overstap overweegt naar het MMA-vechten zie hij een wedstrijd met de kleine open handschoenen wel zitten. Dichter bij bare knuckle komt het niet.

Er werd gespeculeerd dat Fury op een dag de uitdaging van een MMA-gevecht zou aangaan. Het lijkt erop dat alle kansen daarop zijn gekomen en gegaan, maar zoals hij Michael Bisping vertelde, is hij meer dan bereid om een ​​MMA-vechter te ontmoeten in het midden van hun respectievelijke regelsets.

In stukken geslagen

Het worstel aspect van het MMA ziet Fury dus niet zitten, met de vuisten wel en da graag met de handschoenen die gebruikt worden in de sport. ,,Kooi boksen. Dat zal goed zijn, nietwaar. Ik zou tegen deze jongens vechten, maar je weet zelf dat het een totaal andere sport is", zegt Fury tegen Bisping.

,,Het is als tennis en cricket. Ze hebben allebei een bat of rackets, maar het is iets heel anders. Als ik tegen Ngannou vecht in een worstelwedstrijd, ben ik geen worstelaar, dus ik word net als James Toney op de grond geslagen en in stukken geslagen. "

,,Als ik klaar ben met mijn bokscarrière, ga ik daarheen om al die UFC-vechters aan te pakken", zegt Fury. Of een dergelijke wedstrijd tot stand komt valt te bezien. Eerst zal Fury tegen Wilder in een derde gevecht staan, mat daarna een gevecht tegen Anthony Joshua.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws