Fury wil tegen UFC'er Ngannou vechten met MMA-handschoenen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Fury wil tegen UFC’er Ngannou vechten met MMA-handschoenen

Fury wil tegen UFC’er Ngannou vechten met MMA-handschoenen

Tyson Fury moet de boksring nog in tegen Deontay Wilder volgende maand, maar zegt ook een gevecht te willen tegen UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. Alhoewel Fury geen overstap overweegt naar het MMA-vechten zie hij een wedstrijd met de kleine open handschoenen wel zitten. Dichter bij bare knuckle komt het niet.

Er werd gespeculeerd dat Fury op een dag de uitdaging van een MMA-gevecht zou aangaan. Het lijkt erop dat alle kansen daarop zijn gekomen en gegaan, maar zoals hij Michael Bisping vertelde, is hij meer dan bereid om een ​​MMA-vechter te ontmoeten in het midden van hun respectievelijke regelsets.

In stukken geslagen

Het worstel aspect van het MMA ziet Fury dus niet zitten, met de vuisten wel en da graag met de handschoenen die gebruikt worden in de sport. ,,Kooi boksen. Dat zal goed zijn, nietwaar. Ik zou tegen deze jongens vechten, maar je weet zelf dat het een totaal andere sport is”, zegt Fury tegen Bisping.

,,Het is als tennis en cricket. Ze hebben allebei een bat of rackets, maar het is iets heel anders. Als ik tegen Ngannou vecht in een worstelwedstrijd, ben ik geen worstelaar, dus ik word net als James Toney op de grond geslagen en in stukken geslagen. “

,,Als ik klaar ben met mijn bokscarrière, ga ik daarheen om al die UFC-vechters aan te pakken”, zegt Fury. Of een dergelijke wedstrijd tot stand komt valt te bezien. Eerst zal Fury tegen Wilder in een derde gevecht staan, mat daarna een gevecht tegen Anthony Joshua.

Bekijk ook

Man van staal! UFC champ drinkt koffie tijdens body shots (video)

UFC kampioen Ngannou is een van de meest imposante figuren in de MMA-wereld.

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit

PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend

De UFC heeft verschillende wijzigingen moeten aanbrengen in haar Fight Night-kaart voor zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page