Fury: 'Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij' Nieuws
Nieuws

Fury: 'Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij'

Fury: 'Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij'

Tyson Fury zegt dat hij Deontay Wilder totaal niet onderschat. Sterker nog de Amerikaan is de meest gevaarlijke tegenstander die Fury tegenover zich kan krijgen, zo zegt de Brit zelf.

,,Ik respecteer hem als de beste bokser in de geschiedenis. Ik heb met hem in de ring gestaan. Vergeet niet dat hij me twee keer neerhaalde in het eerste gevecht. Dus ik heb zijn kracht geproefd", zegt Fury. ,,Hem onderschatten zou een domme zet zijn, Wilder hoeft niets te doen, behalve één klap in 36 minuten, dan is het voorbij en kan ik KO gaan."

Alleen maar vechten

Toch zegt Fury Wilder met een klap knock-out te zullen slaan op 24 juli. ,,Ik zal nooit verslagen worden, de grootste man ooit die een paar bokshandschoenen heeft aangetrokken, ik ben de Gypsy King", aldus Fury.

,,Ik geef niet om het geld. Er was sprake van dat ik 75-100 miljoen dollar zou krijgen voor het gevecht met Joshua. Wat gaat het doen voor mijn leven? Niets. Daar trek ik me niets van aan. Ik geef alleen om vechten, want daarvoor ben ik geboren en getogen. Niets anders en niets meer."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws