Fury: 'Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Fury: ‘Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij’

Fury: ‘Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij’

Fury: 'Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij'

Tyson Fury zegt dat hij Deontay Wilder totaal niet onderschat. Sterker nog de Amerikaan is de meest gevaarlijke tegenstander die Fury tegenover zich kan krijgen, zo zegt de Brit zelf.

,,Ik respecteer hem als de beste bokser in de geschiedenis. Ik heb met hem in de ring gestaan. Vergeet niet dat hij me twee keer neerhaalde in het eerste gevecht. Dus ik heb zijn kracht geproefd”, zegt Fury. ,,Hem onderschatten zou een domme zet zijn, Wilder hoeft niets te doen, behalve één klap in 36 minuten, dan is het voorbij en kan ik KO gaan.”

Alleen maar vechten

Toch zegt Fury Wilder met een klap knock-out te zullen slaan op 24 juli. ,,Ik zal nooit verslagen worden, de grootste man ooit die een paar bokshandschoenen heeft aangetrokken, ik ben de Gypsy King”, aldus Fury.

,,Ik geef niet om het geld. Er was sprake van dat ik 75-100 miljoen dollar zou krijgen voor het gevecht met Joshua. Wat gaat het doen voor mijn leven? Niets. Daar trek ik me niets van aan. Ik geef alleen om vechten, want daarvoor ben ik geboren en getogen. Niets anders en niets meer.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page