'F**k You, Haters!' Vechter haalt uit na vernederend verlies
Home / Nieuws / ‘F**k You, Haters!’ Vechter haalt uit na vernederend verlies

‘F**k You, Haters!’ Vechter haalt uit na vernederend verlies

Hij leed een vernederend verlies afgelopen weekend tijdens UFC Austin, Tony Kelley. De fans vonden het terecht en een wraakactie voor de discriminerende uitlatingen van Kelly over Brazilianen.

UFC-bantamgewicht Tony Kelley heeft zich uitgesproken na zijn knock-out verlies tegen Adrian Yanez afgelopen weekend bij UFC Austin. Kelley maakte van zichzelf een tegenstander van veel UFC-fans na zijn controversiële opmerkingen toen hij vorige maand UFC-vlieggewicht Andrea Lee aanpakte.

Kelly vernam dat Viviane Araújo, Lee’s tegenstander was en noemde deze een “vuile fucking Braziliaan”. De opmerkingen van Kelley veroorzaakten nogal wat opschudding bij de fans en bij sommige van zijn UFC-collega vechters.

Motherfuckers

Yanez vernederde Kelly en stak na zijn overwinning zijn middelvingers op met de tekst dat hij zijn verdiende loon had. Ondanks zijn teleurstellende verlies tegen Yanez, blijft Kelley onaangetast ondanks zijn recent gegroeide groep haters.

In een recent Instagram-bericht sloeg Kelley terug op zijn tegenstanders na het knock-outverlies in de eerste ronde. ,,Aan het eind van de dag….ben ik er nog steeds F*** youuuu haterrsss Wie is de volgende ?!” Klote wat er gisteravond is gebeurd … maar shit het is wat het is, jullie simpele motherfuckers kunnen het toch niet begrijpen.”

Voor zijn verlies tegen Yanez behaalde Kelley opeenvolgende overwinningen op Randy Costa en Ali AlQaisi. Hij maakte zijn UFC-debuut tegen Kai Kamaka III op UFC 252 na korte periodes in Legacy FC en WFF.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4.

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! ‘Jake Paul gaat schade oplopen’

Tommy fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan.

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: ‘Het beest is nog hier ook al zie je hem niet’

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page