'Vieze hond!' Ultieme wraak voor kooivechter met vernietigen rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Vieze hond!' Ultieme wraak voor kooivechter met vernietigen rivaal

'Vieze hond!' Ultieme wraak voor kooivechter met vernietigen rivaal

Adrian Yanez nam wraak voor UFC-vechters met het verslaan van Tony Kelley gisteravond in Austin, Texas. Er stond een prijs op het hoofd van Kelly die Brazilianen vieze honden noemde. In Yanez vond hij zijn straf toen deze hem vernietigde in de UFC-kooi.

Het feit dat enkele Braziliaanse vechters een premie op Kelley's hoofd hadden gezet gaf dit gevecht een beladen tintje. Dat kwam natuurlijk voort uit Kelly's 'vieze hond'-opmerkingen tegen Brziliaanse vechters, die hij maakte tijdens een recent Fight Night-evenement. Vechters zoals Gilbert Burns boden aan om bonusgeld toe te voegen aan de vechtbeurs van Adrian Yanez als hij vanavond Tony Kelley kon uitschakelen.

Het gevecht 'Yanez vs. Kelley' van vanavond resulteerde in een eerste ronde finish voor de geboorteplaats Texan in Yanez. De 28-jarige demonstreerde zijn geweldige boksvaardigheden op weg om Kelley uit te schakelen met de spectaculaire finish. Bekijk hierboven het einde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws