Explosieve KO! Dubois verplettert Cusumano in boksclash (video) Nieuws
Nieuws

Explosieve KO! Dubois verplettert Cusumano in boksclash (video)

Explosieve KO! Dubois verplettert Cusumano in boksclash (video)

Daniel 'Dynamite' Dubois stuurde Joe Cusumano drie keer naar het canvas in de eerste ronde van hun boksclash eerder vandaag. Beide zwaargewichten stonden in het voorprogramma van Paul vs. Woodley. De afstraffing van Dubois op Cusumano leidde tot een knock-out in de eerste ronde.

De Brits Dubois behaalde zijn overwinning met een bovenhandse rechter die Cusumano neerhaalde in Rocket Mortgage FieldHouse in Cleveland. ,,Mijn vader vertelde me in de kleedkamer dat ik voor de eerste ronde moest gaan, dus ik ging voor de eerste ronde", zei Dubois na de wedstrijd.

Die rechter

Zwaargewichten Dubois en Cusumano staan ​​beide bekend om hun rechterhand, en Cusumano landde al vroeg een mooie. Maar hij werd al snel overweldigd door een merkbaar machtsverschil, kromp ineen toen hij op de mat knielde en de telling niet overleefd.

Voor Dubois is de overwinning op Cusumano een flinke opsteker. Enn knock-out verlies tegen Joe Joyce afgelopen november, kostte Dubois de Britse , Commonwealth, WBC Silver en WBO International zwaargewicht titels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws