BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020

BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020

BOKSEN: Daniel Dubois vs Joe Joyce bevestigt voor eind 2020

Daniel Dubois heeft ermee ingestemd Joe Joyce in november of december te ontmoeten in een Commonwealth en European Zwaargewicht titelstrijd.

Daniel Dubois staat in november of december achter gesloten deuren tegenover Joe Joyce. Dubois en Joyce bereikten vrijdag een akkoord. Besloten is het gevecht zonder fans te organiseren en er wordt nu een datum bepaald, naar verluidt tussen 28 november en 5 december.

Promotor Frank Warren was aanvankelijk sceptisch over het organiseren van de clash zonder fans, maar na de laatste restricties van de Britse regering op het aantal mensenmassa’s, heeft Warren gehandeld om ervoor te zorgen dat het gevecht in 2020 plaatsvindt.

Grootste clash ooit

“Sinds de regering ons liet weten dat we in oktober geen publiek konden hebben, heb ik dag en nacht gewerkt om ervoor te zorgen dat dit gevecht nog steeds plaatsvindt,” zei Warren. “Het is de grootste binnenlandse zwaargewicht clash in jaren.”

“Het getuigt van het karakter van beide vechters dat ze bereid zijn om de strijd aan te gaan, zelfs met alle beperkingen en obstakels op hun weg. Ik ben heel blij dat Queensberry, BT Sport en de vechters allemaal bereid waren om samen te komen om dit mogelijk te maken en veel succes te boeken voor Britse boksfans,” aldus Warren.

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page