🎥 Explosief gevecht eindigt met fatale knockout: 'Geen regels' Nieuws
Nieuws

🎥 Explosief gevecht eindigt met fatale knockout: 'Geen regels'

🎥 Explosief gevecht eindigt met fatale knockout: 'Geen regels'

Jordi Wild heeft met het Dogfight Wild Tournament 2nd Impact een van de meest explosieve vechtsport evenementen van de afgelopen jaren neergezet. De confrontatie tussen Emilio Montesclaros en Sergio Hidalgo zorgde voor een brute en onvergetelijke aanblik die de fans en kijkers van het evenement diep schokte.

Een avond vol adrenaline en uitdagende gevechten

DWT 2nd Impact belooft een avond vol pure adrenaline te worden, waarbij de wereld van de vechtsport opnieuw wordt gedefinieerd. Met een line-up die MMA, Bare Knuckle en inventieve gevechtsmodi zoals Sudden Death, Last Survivor, 3vs1, Double Impact en No Rules omvat, staat het evenement garant voor meer actie, luidere aanmoedigingen en betere gevechten dan ooit tevoren.

Grensverleggende gevechten en onbeantwoorde vragen

De wervende tekst luidde:"Kan een enkele vechter het opnemen tegen vijf één-op-één tegenstanders? Wie zal het eerst neergaan in een wedstrijd waar alles mag? Is het mogelijk dat één grootse vechter het opneemt tegen drie minder ervaren krijgers? DWT 2nd Impact belooft een avond te worden waar de impact van de meest opwindende en uitdagende gevechten voelbaar zal zijn."

Praktische Details van het Evenement

  • Datum: 9 februari 2024 om 19:00 uur (17:00 uur ap)
  • Locatie: San Miguel Tarraco Arena
  • Type: Sportshow
  • Georganiseerd door: Jordi Wild
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws