Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: 'Hersentumor kreeg mij niet klein' Nieuws
Nieuws

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: 'Hersentumor kreeg mij niet klein'

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: 'Hersentumor kreeg mij niet klein'

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor, hierdoor zou hij nooit meer de kickboksring in mogen. De geboren Eindhovenaar werd met succes geopereerd en gaf niet op, vandaag kondigt de top kickbokser zijn rentree aan.

Hij werd gezien als een van de grootste kickbokstalenten van ons land, echter gooide de hersentumor roet in het eten. Hageman gaf niet op en vond steun bij zijn gezien, familie en zijn geloof. Vandaag kondigde Hageman aan terug te keren naar de ring en niet voor onzin wedstrijden, maar echte kickboks wedstrijden.

Groot wonder

,,Eind oktober begin november sta ik op een groot evenement in Eindhoven, gevolgd door januari waar ik voor een van de grootste vechtsport organisaties de ring weer in ga", zegt Hageman tegen onze redactie. Ook wordt er samen met een bekende rapper een nieuw opkomst nummer gemaakt.

,,Ik ben daar echt blij mee en zeer dat ik weer de ring in kan, daar waar iedereen zei dat ik nooit meer zou vechten ga ik het tegendeel bewijzen", aldus Hageman. ,,Speciale dank aan de sponsoren. Ondanks dat de dokteren zeiden dat ik nooit meer zou kunnen vechten, zijn zij mij altijd blijven steunen. "

Binnenkort wordt meer bekend over de evenementen waar Hageman te zien zal zijn en wie zijn tegenstanders zullen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws