🎥 Ex-Glory kampioen Vakhitov sloopt tegenstander uit elkaar in MMA-gevecht Nieuws
Nieuws

🎥 Ex-Glory kampioen Vakhitov sloopt tegenstander uit elkaar in MMA-gevecht

🎥 Ex-Glory kampioen Vakhitov sloopt tegenstander uit elkaar in MMA-gevecht

Artem Vakhitov, de voormalige lichtzwaargewicht kampioen in Glory Kickboxing, heeft een indrukwekkende overstap gemaakt naar de wereld van mixed martial arts (MMA). en vandaag kon zijn tegenstander Siyavush Salokho daar van getuigen.

Zijn debuut in deze nieuwe discipline vond al eerder plaats en tijdens het WEF 130 evenement, waar hij tegenover Siyavush Salokho stond. Vakhitov wist hij deze confrontatie te winnen door middel van een technische knock-out (TKO), een prestatie die zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen als vechter onderstreept.

Een nieuwe richting in Vakhitov's carrière

Deze stap naar MMA markeert een significante wending in de carrière van Vakhitov. Na jarenlang te hebben gedomineerd in de ring van Glory Kickboxing en Muaythai, betreedt hij nu de dynamische en uitdagende wereld van MMA.

Deze overgang van kickboksen naar MMA is een bewijs van zijn ambitie en bereidheid om zichzelf te blijven ontwikkelen als vechtsporter.

WEF 130: Een podium voor nieuwe uitdagingen

Het World Ertaymash Federation (WEF) organiseerde het WEF 130 evenement in het Sports Palace Kozhomkul in Bishkek, Kyrgyzstan. Dit evenement beloofde een reeks spannende gevechten en Vakhitov stond in de schijnwerpers als een van de meest verwachte deelnemers.

Zijn deelname aan WEF 130 was niet alleen een test van zijn vaardigheden in een nieuwe discipline, maar ook een kans om zich te bewijzen op een internationaal podium.

De overstap van Vakhitov naar MMA volgde op een roerige periode in zijn kickbokscarrière. In juni 2022 werd hij door GLORY ontdaan van zijn langdurige wereldtitel, als gevolg van het verbod op Russische vechters binnen de organisatie.

Deze tegenslag weerhield Vakhitov er niet van om nieuwe mogelijkheden te verkennen en zijn carrière voort te zetten in de wereld van MMA. Met zijn overwinning bij WEF 130 heeft Vakhitov laten zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden in zijn nieuwe sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws