Andrew Tate nog langer vast in de cel! Voorarrest weer verlengd Nieuws
Nieuws

Andrew Tate nog langer vast in de cel! Voorarrest weer verlengd

Andrew Tate nog langer vast in de cel! Voorarrest weer verlengd

Andrew Tate en zijn broer Tristan zagen vandaag hun voorarrest met nog eens 30 dagen verlengd worden. De rechtbank van Boekarest ziet geen reden de als loverboys aangemerkte voormalig kickbokser vrij te laten.

De gebroeders Tate en twee jonge handlangers (een voormalige politieagent en de vriendin van Andrew Tate) zitten vast in Roemenië. Zij worden ervan beschuldigd een georganiseerde criminele groep te hebben gevormd met als doel rekrutering, huisvesting en uitbuiting.

Tate buitte vrouwen uit

Zij worden er van verdacht enkele vrouwen gedwongen te hebben materiaal met pornografische inhoud te maken, bedoeld voor verspreiding op profielsites. Met deze activiteiten zou Tate grote sommen geld hebben verkregen.

De onderzoekers beweren dat de gebroeders Tate jonge vrouwen rekruteerden onder het voorwendsel een liefdesrelatie te beginnen. Waarna ze ze meenamen naar een huis in Ilfov County, waar deze gedwongen werden videoclips te maken, die op websites voor volwassenen werden geplaatst.

De twee broers misleiden jonge vrouwen dat ze graag zouden willen trouwen/samenwonen en dat ze echte gevoelens van liefde voor hen zouden hebben aangemekrkt door de Roemenen als de 'loverboy'-methode.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws