WWE-gekte: The Rock slaat op hol en mishandelt twee wrestlers met riem Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE-gekte: The Rock slaat op hol en mishandelt twee wrestlers met riem

WWE-gekte: The Rock slaat op hol en mishandelt twee wrestlers met riem

De RAW-uitzending van afgelopen nacht in Brooklyn, New York, eindigde in pure chaos toen Dwayne "The Rock" Johnson zich onverwachts met de main event bemoeide.

In een tagteam-wedstrijd tussen Seth Rollins & Cody Rhodes en Solo Sikoa & The Usos, kwam The Rock naar de ring om Rollins te confronteren. Wat begon als een verbaal duel, escaleerde al snel in een fysieke aanval.

Toen Cody Rhodes zijn tagteam-partner te hulp schoot, kregen The Usos versterking van Roman Reigns, de neef van The Rock. De "Bloodline" van The Rock overmeesterde Rollins en Rhodes, waarna The Rock compleet door het lint ging.

Gruwelijke beelden op RAW

Met een riem in zijn hand sloeg hij genadeloos op Rollins en Rhodes in, tot afgrijzen van het publiek. De TV-uitzending werd zelfs kortstondig offline gehaald toen Roman Reigns in de camera schreeuwde dat niemand met de "Bloodline" mag sollen.

Deze bizarre wending in RAW dient als een huiveringwekkend voorproefje van WrestleMania 40, dat aanstaande zaterdag en zondag plaatsvindt in Philadelphia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws