Canelo vs. Saunders afgelast: 'Zo laat ik hem niet boksen' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo vs. Saunders afgelast: ‘Zo laat ik hem niet boksen’

Canelo vs. Saunders afgelast: ‘Zo laat ik hem niet boksen’

Canelo Alvarez vs. Billy Joe Saunders afgelast: 'Zo laat ik hem niet boksen'

Canelo Alvarez tegen Billy Joe Saunders lijkt niet door te gaan. De vader van Saunders zegt dat hij zijn zoon niet laat vechten. Een meningsverschil over de grootte van de boksring lijkt de nekslag voor het gevecht van aankomend weekend zaterdag 8 mei.

,,Ik kan niet zeggen dat ze oog in oog komen te staan. Het probleem met de ring is nog steeds niet opgelost. Er staat niets in het contract over de ringmaat, het zijn allemaal onderhandelingen en de onderhandelingen zijn enorm afgebroken ”, onthulde Tom Saunders aan IFL TV over Billy Joe’s strijd tegen Alvarez.

Saunders senior zegt dat er trucjes worden uitgehaald door de ring aan te passen en zijn zoon op deze manier niet gebruik kan maken van zijn been lengte. Klitschko probeerde hetzelfde met Fury. Het op het laatste moment wijzigen van de gecontracteerde ringmaat is het overtreden van de regels van de overeenkomst en het ondertekende contract.

Dit gaan we niet doen

,,Aan het eind van de dag ga ik mijn zoon niet laten boksen in een ring van 20 voet tegen de koning van het boksen,” vervolgde Saunders over Billy Joe vs. Canelo Alvarez. “We zijn hier tegen alles en we hebben vanmorgen met ze gesproken en ze zeiden dat het ofwel 20 voet is, ofwel je vlucht naar huis boeken.”

“Helaas, mensen, bieden we onze excuses aan aan alle fans, Britse, Amerikaanse en over de hele wereld. Ik kan mijn zoon gewoon niet laten boksen in een 20-voet ring tegen Canelo Alvarez tijdens het Cinco de Mayo-weekend. We hebben hier aan veel dingen toegegeven, maar hier kunnen we gewoon niet aan toegeven. Ze proberen zijn benen weg te halen, de strijd zou niet eerlijk zijn”, aldus Saunders.

Bekijk ook

Logan Paul tekent bij UFC-moederbedrijf WME, overstap naar MMA nadert?

Paul flirt al lang met een overstap naar MMA

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

De beste vrouwelijke vechter in de UFC, zal nog wat langer moeten wachten op de volgende verdediging van

⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: ‘Botten genezen slecht’

Conor McGregor hoopt voor de vierde keer tegen Dustin Poirier te vechten.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page