€150.000 verdienen doe je zo met Khabib vs Gaethje - Vechtsport Info
Home / Nieuws / €150.000 verdienen doe je zo met Khabib vs Gaethje

€150.000 verdienen doe je zo met Khabib vs Gaethje

€150.000 verdienen met Khabib vs Gaethje doe je zo

Als je aankomend weekend je zakken goed wilt vullen da zou je kunnen inzetten op de UFC 254 wedstrijd Khabib vs Gaethje op zaterdag.

Ongetwijfeld de meest spannende UFC wedstrijd van dit jaar is die tussen lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje. De wedstrijd die lieve mee te kijken is via KIJK.nl en later op de avond via herhaling op SBS9 zal wereldwijd veel kijkers trekken maar ook gokkers.

In Nederland is online gokken niet toegestaan bij partijen buiten Nederland, alleen de TOTO biedt de mogelijkheid in te zetten op dit soort events. Er zijn mogelijkheden om aan te geven hoe jij denkt dat Khabib of Gaethje zullen winnen.

Veel te winnen

Een paar opties zijn onder andere in welke ronde eindigt het gevecht, of wat is de manier van winnen. Voor zover te zien is op het online gok formulier van de TOTO kun je de meeste winst behalen met inzetten op welke ronde het gevecht eindigt met een wedkans van 50. Maximaal is er bij de TOTO €150.000 te winnen.

Natuurlijk is er voor de minder avontuurlijke gokkers al de mogelijkheid om in te zetten vanaf €1.29. Naar verwachting wordt het online wedden op sport in 2021 legaal in Nederland voor nieuwe toetreders. Tot dan is alleen wedden via de TOTO toegestaan.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page