Duitse MMA vechter Nick Salchow maakt overstap naar WWE Nieuws
Nieuws

Duitse MMA vechter Nick Salchow maakt overstap naar WWE

Duitse MMA vechter Nick Salchow maakt overstap naar WWE

Nick Salchow was jarenlang een van de beste worstelaars in Duitsland

Ook in de MMA veroorzaakte de vechter uit Düsseldorf sensatie en kon hij menigeen overtuigen met een ongeslagen record. Na zijn laatste MMA optreden, in de op twee na grootste Amerikaanse organisatie 'World Series Of Fighting', waarin hij zijn eerste carrière nederlaag leed, besloot de 34-jarige nu om carrière te maken in het profworstelen. "Blanka" tekende een contract bij WWE.

Duitse MMA vechter Nick Salchow maakt overstap naar WWE

Nick Salchow (6-1) werd beschouwd als een van de meest gevreesde MMA-vechters

Keer op keer kreeg hij te maken met afwijzingen van zijn tegenstanders, ook kon hij niet vechten op GMC 7 voor de title. "Het is gewoon klote," vertelde Salchow een tijdje terug in een interview. "Er gebeurt zo vaak iets vreemds. Of tegenstanders haken af, iets onvoorziens gebeurt, of ik bezeer mezelf. "

De MMA-handschoenen worden voorlopig echter omgeruild

Na een record van vijf overwinningen in vijf duels en een succesvol Amerikaans debuut, werd de Dusseldorfer in juni 2016 voor de eerste keer verslagen. Rex Harris versloeg hem na een felle strijd om punten. Het teamlid van de "Blackzilians" bereidde zich vervolgens voor met UFC-sterren zoals Anthony Johnson of de voormalige UFC-kampioen Rashad Evans. De MMA-handschoenen worden voorlopig echter omgeruild voor een worsteloutfit.

Als zijn worstelende rolmodellen noemde hij "The Rock" of "Vader"

De charismatische vechter heeft nu een contract bij de beste proworstelorganisatie en bereidt zich voor op zijn debuut World Wrestling Entertainment in het WWE Performance Center in Orlando. Als zijn worstelende rolmodellen noemde hij "The Rock" of "Vader".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws