'Dochtertje 100 keer verkracht door Pedo!' MMA-vechter schoot uit wraak Nieuws
Nieuws

'Dochtertje 100 keer verkracht door Pedo!' MMA-vechter schoot uit wraak

'Dochtertje 100 keer verkracht door Pedo!' MMA-vechter schoot uit wraak

Cain Velasquez, voormalig UFC en WWE ster zou naar verluidt op een man hebben geschoten die wordt beschuldigd van het '100 keer' verkrachten van zijn dochter. Gisteren werd de bekende vechter opgepakt maar krijgt veel steun.

Een dag na de arrestatie van Velasquez komen er details naar buiten over de oorzaak van de schietpartij. Velasquez wordt beschuldigd op de 43-jarige Harry Eugene Goularte te hebben geschoten. Deze zou de minderjarige dochter van Velasquez naar nu blijkt 100 keer te hebben verkracht.

Velasquez nam het recht in eigen handen toen bleek dat Goularte op vrije voeten was gesteld. Hij achtervolgde Goularte die samen met zijn stiefvader in een auto zat en schoot een aantal keer. Echter miste Velasquez zijn doel en raakte de stiefvader van Goularte.

Hij deed wat velen zouden doen

Gisteren werd Velasquez voorgeleidt in de rechtbank en ziet tien aanklachten tegenover zich, waaronder moord met voorbedachte rade. De vechter krijgt veel steun onder andere van zijn ex-collega vechters. Deze zeggen hetzelfde te hebben gedaan. Een van hen is een actie gestart met de verkoop van t-shirts om de advocaat kosten van Velasquez te betalen.

Ook UFC-baas Dana White staat achter Velasquez. Deze zegt dat Velasquez gedaan heeft wat velen zouden doen als hun kind verkracht zou worden. Indien veroordeeld, kan Velasquez vijftien jaar tot levenslang krijgen voor poging tot moord met voorbedachten rade. Hij behaalde twee keer de UFC-zwaargewicht titel heeft behaald en stapte over naar pro-worstelen na zijn laatste MMA-gevecht in 2019, tekende bij de WWE.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws