UFC koningin Shevchenko wacht titelgevecht in juni MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC koningin Shevchenko wacht titelgevecht in juni

UFC koningin Shevchenko wacht titelgevecht in juni

Een gevecht om de vlieggewicht titel voor vrouwen tussen Valentina Shevchenko en Taila Santos staat in de planning voor UFC 275 op 11 juni. Shevchenko heeft de titel zes keer verdedigd sinds ze hem in 2018 won.

Meest recent versloeg Shevchenko, Lauren Murphy door middel van TKO in de vierde ronde tijdens UFC 266 in september. Shevchenko is de koningin van de UFC sinds Amanda Nunes in december verloor van Julianna Pena.

Taaie tegenstander

Santos, een veelbelovend talent en heeft een win record van vier gevechten van 4-1 record in de UFC. Santos versloeg de taaie Britse Joanne Wood in november vorig jaar om haar eerste titelkans te verdienen. Santos staat op nr. 5 in divisie.

Ook Glover Teixeira is gepland om zijn licht zwaargewicht titel te verdedigen tegen Jiri Prochazka in de UFC 275 headliner. Een locatie voor het evenement is niet bekend gemaakt. Echter wordt gesproken dat Singapore hoog op het verlanglijstje van de UFC staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws