Dit is Rico Verhoeven's top 3 beste vechters! 'Ieders eigen kwaliteit' Nieuws
Nieuws

Dit is Rico Verhoeven's top 3 beste vechters! 'Ieders eigen kwaliteit'

Dit is Rico Verhoeven's top 3 beste vechters! 'Ieders eigen kwaliteit'

Rico Verhoeven is de grote kampioen bij Glory Kickboxing. Ook al aast iedere zwaargewicht bij de organisatie op zijn titel heeft hij zelf ook een top 3 van beste vechters.

Jarenlang staat hij al aan de top van het kickboksen bij Glory, Rico Verhoeven. Daar kwam hij niet zomaar en de titel vasthouden is ook geen makkie. Vandaag tijdens een live Insta met Parra TV noemde Verhoeven zijn top 3 van beste vechters.

Op plek 1 staat oud-rivaal Jamal Ben Saddik waarvan Verhoeven zegt dat deze goed zijn lichaam weet te gebruiken. ,,Jamal is sterk en weet goed zijn lengte te gebruiken", zegt de kampioen. Op plek twee is het Antoni Plazibat die op de goedkeuring van Verhoeven kan rekenen.

Zwaarste ooit

,,Plazibat stoot hard en gaat ervoor." Plazibat is een serieuze kandidaat voor een titelgevecht met Verhoeven. Ook al is het welhaast zeker dat Alistair Overeem tegen de kampioen zal vechten in het voorjaar van 2023.

De nummer drie is Levi Rigters die al eens eerder als Verhoeven als zijn opvolger werd genoemd. Op de vraag wie de zwaarste tegenstander ooit was in Verhoeven's carrière zegt deze "Sem Schilt". Hierover zegt Verhoeven dat hij echt moest schakelen in dat gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws