Boksicoon Tyson Fury start zangcarrière! 'Neemt single op' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Tyson Fury start zangcarrière! 'Neemt single op'

Boksicoon Tyson Fury start zangcarrière! 'Neemt single op'

Tyson Fury de WBC-bokskampioen en icoon brengt een debuutsingle uit voor liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheid. De bokser heeft daar in het verleden zelf mee te maken gehad maar overwon zijn depressie.

Bokser Tyson Fury brengt zijn debuutsingle uit om geld in te zamelen voor Talk Club, een liefdadigheidsinstelling voor mannen. De tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht heeft Neil Diamond's klassieker Sweet Caroline opnieuw opgenomen.

Goede doel

Het nummer staat gepland voor een release op 11 november, voorafgaand aan de FIFA World Cup in Qatar. Het werd gekozen vanwege zijn status als favoriet bij veel Britse sportevenementen, waarbij Fury zei dat hij een bijzondere band met het circuit voelt.

"Sweet Caroline is een plaat waar ik altijd van heb gehouden en ik ben opgewonden om het op te nemen en uit te brengen", zei de 34-jarige Britse bokser die bekend staat om zijn zang in de ring na zijn wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws