πŸŽ₯ 'Dit is Beschamend!' Sneako's tand eruit geslagen door Bradley Martyn in bokspartijtje Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ 'Dit is Beschamend!' Sneako's tand eruit geslagen door Bradley Martyn in bokspartijtje

πŸŽ₯ 'Dit is Beschamend!' Sneako's tand eruit geslagen door Bradley Martyn in bokspartijtje

Fans hebben gereageerd op videobeelden van een sparringssessie tussen Bradley Martyn en Sneako. De social media-influencers stonden onlangs tegenover elkaar in een bokssparringsessie in een sportschool, waarbij de 34-jarige Martyn ogenschijnlijk de overhand had over de 25-jarige Sneako.

Martyn wist een knockdown te scoren tegen zijn aanzienlijk lichtere sparringpartner. Bovendien leek de beroemde bodybuilder ook Sneako's tand er half uit te hebben geslagen met een van de verschillende klappen die hij uitdeelde.

KSI, ook een bekende bokser en influencer, reageerde enigszins geschokt op de video en zei: "Hoezeer ik Sneako ook haat, dit is behoorlijk dom van Bradley. Het gewichtsverschil tussen hen is belachelijk. Ze zouden op zijn minst hoofdbeschermers moeten dragen."

Iedereen kan Sneako in elkaar beuken

Fans hebben ook hun reacties gegeven op Martyn's sparringsessie met de polariserende influencer Sneako. De meesten van hen hebben de fitness-influencer bekritiseerd omdat hij met een aanzienlijk lichtere tegenstander aan het sparren was.

Naar aanleiding van de video van de sparringsessie op X (voorheen Twitter) suggereerden sommige fans dat Martyn ongeveer twee keer zo groot is als Sneako en waarschijnlijk een gewichtsvoordeel van 120 pond heeft. Een fan tweette zijn afkeuring voor het sparren met de veel lichtere Sneako: "260 pond vs. 140 pond, dit is beschamend."

Daarnaast maakte een fan een grapje over Sneako en tweette dat iedereen hem klappen kon geven. Een Twitter-gebruiker speculeerde lachend dat zowel Martyn als Sneako dronken waren. Bovendien gaf een andere fan aan dat het meer dan 20 klappen kostte voordat de bodybuilder zijn kleinere tegenstander neersloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws