Dik verdiend: Conor McGregor viert zijn succes Nieuws
Nieuws

Dik verdiend: Conor McGregor viert zijn succes

Dik verdiend: Conor McGregor viert zijn succes

Conor McGregor is door Forbes uitgeroepen tot de best betaalde atleet van 2020. In het verleden voorspelde de Ier al dat hij ooit de rijkste zou worden. En toegegeven, van het in de rij staan voor een uitkering naar multi miljonair maakte McGregor zijn dromen waar.

Jaloezie is er altijd als iemand succesvol is, we gunnen iemand liever armoede dat dat deze beloond wordt voor het harde werken. En dat is in het geval van McGregor niet anders. Toen bekend werd dat Forbes de Ier op plek 1 zette waren de minachtende reacties niet van de lucht. Geheel onterecht want de vechter ging van zware armoede naar rijkdom.

Terecht

Echter zal het de Ier weinig boeien wat men over hem vindt, het fortuin komt dan niet 100% door zijn vechtkunsten, maar slimme zakelijke ondernemingen toch blijft het een top prestatie. De Ier viert dan ook feest en dat gunnen wij hem van harte. Op social media is te zien hoe en op geheel eigen McGregor wijze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws