UFC-ster McGregor is helderziend: Voorspellingen komen uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor is helderziend: Voorspellingen komen uit

UFC-ster McGregor is helderziend: Voorspellingen komen uit

Conor McGregor moet beschikken over ongekende krachten, de topvechter deed in het verleden een aantal voorspellingen die uitgekomen zijn. Zo meldde hij in het verleden al stinkend rijk te worden en topvoetballer Cristiano Ronaldo van de eerste plek in de Forbes rijkste sporters te stoten.

Niet alleen de voorspelling aan Ronaldo maar ook 4 andere kwamen wonderbaarlijk uit. We hebben ze even op een rijtje gezet. McGregor’s gevecht met Jose Aldo op UFC 194 eindigde zoals de Ier had voorspelt, een razendsnelle 13 seconden knock-out.

Miljoenen misgelopen

Chad Mendes ging onderuit tegen McGregor zoals de Ier voorspelde, UFC-baas Dana White had achteraf spijt dat hij de miljoenen weddenschap niet had aangenomen terwijl McGregor hem uitdaagde. Afgezien van gevechtsresultaten, voorspelde Conor McGregor ook zijn opkomst als de grootste ster in MMA. Dit deed hij pp een persconferentie voorafgaand aan het gevecht Dennis Siver.

McGregor voorspelde zijnoverwinningen op Diego Brandao en Dustin Poirier, de vechter werd populair door verschillende overwinningen bij elkaar te vechten voordat hij de UFC-vedergewicht titel veroverde. Zijn run werd aangewakkerd door TKO-overwinningen in 2014, die hij had voorspeld.

Bekijk ook

Fury wil tegen UFC’er Ngannou vechten met MMA-handschoenen

Er werd gespeculeerd dat Fury op een dag de uitdaging van een MMA-gevecht zou aangaan.

‘Menselijke raket’: UFC-ster McGregor in topconditie

Conor McGregor bereidt zich in Californië voor op zijn gevecht met Dustin Poirier

Compleet boks event afgelast door Covid-19 bij kampioen Teofimo Lopez

De undercard van de wedstrijd, die op Triller zou worden getoond, is ook afgelast.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page