VIDEO: UFC'er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn Nieuws
Nieuws

VIDEO: UFC'er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn

VIDEO: UFC'er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn

Ray Elbe heeft wel een heel lullige blessure opgelopen terwijl hij een erotische nacht doorbracht in Maleisië. Waarbij hijzijn penis brak en flauwviel van de pijn. De voormalige UFC vechter is wel wat gewend maar dit was het meest pijnlijkste ooit.

TMZ meldt dat de MMA-vechter die te zien was in "Ultimate Fighter 9", Ray Elbe, eerder deze maand met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht terwijl hij in Maleisië verbleef. Niet alleen brak Elbe naar verluidt zijn penis, de verwonding vereiste blijkbaar het gebruik van 10 hechtingen, waardoor dit vrijwel het ergste verhaal ooit was.

Veel bloed

Het onfortuinlijke incident gebeurde terwijl de vriendin van Elbe hem als het ware in een liefdevolle submissie had en de top positie had. Maar door het heftig heen en weer beweeg ging het mis. Volgens Elbe 'brak' zijn penis … en 'was er overal bloed'. Elbe zegt dat hij onmiddellijk flauwviel van de pijn.

Nu bijna vier weken later gaat het wel iets beter met de knokker. Maar deze ervaring zal volgens eigen zeggen hem altijd bij blijven. Overigens kan Elbe reken op veel steun van veel mannen wereldwijd die met hem meeleven en spreekwoordelijk de pijn voelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws