Dief afgestraft na winkeloverval: 'Het is mijn geld' (video) Nieuws
Nieuws

Dief afgestraft na winkeloverval: 'Het is mijn geld' (video)

Dief afgestraft na winkeloverval: 'Het is mijn geld' (video)

Van het geld van hardwerkende mensen blijf je af, dat leerde een winkeldief op hardhandige wijze. De man die keihard werd aangepakt kreeg er flink van langs. Een man in een rode korte broek stopte de vluchtende boef. Toen de eigenaar op kwam dagen ging het los.

"Gij zult niet stelen", toch lijken een groot aantal personen dit niet ter harte te nemen. Dan moet je de gevolgen dragen als je gepakt wordt. Ingecalculeerd bedrijfsrisico van de criminelen of gewoon dom. De eigenaar van de winkel maakte in ieder geval geen grappen.

Na de klappen van de man in de korte broek kwam de dief in handen van de eigenaar; ,,Het is mijn geld motherfucker", schreeuwde de winkelier terwijl hij de man als een lappen pop in MMA-stijl tegen een auto aan kletste.

Of de dief er van geleerd heeft zal nog moeten blijken. Dat hij er flinke koppijn aan heeft overgehouden staat buiten kijf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws