Denise Kielholtz sloopt Laura Pileri in kickboks klassieker op Hit It Nieuws
Nieuws

Denise Kielholtz sloopt Laura Pileri in kickboks klassieker op Hit It

Denise Kielholtz sloopt Laura Pileri in kickboks klassieker op Hit It

Denise Kielholtz sloopte Laura Pileri vanavond tijdens haar kickbokswedstrijd tijdens het Hit It event van Rico Verhoeven. Zoals verwacht pakte Kielholtz die zwaar favoriet was de winst.

Voor Kielholtz was het haar eerste kickbokswedstrijd sinds 2017 toen zij Martine Michieletto tijdens Bellator Kickboxing 5 versloeg. Daarna concentreerde de top vechtster zich op het MMA bij Bellator waar zij begin dit jaar haar laatste wedstrijd vocht.

Harde partij

Van ringroest was totaal geen sprake bij de topatlete die weinig ruimte overliet voor de Italiaanse Pileri die veel tegenstand bood. De Italiaanse was zichtbaar gekomen om te vechten. De eerste ronde werd dan ook hard bevochten.

Ronde twee van hetzelfde laken een pak. Kielholtz domineerde zichtbaar en de partij werd kort stopgezet omdat Michieletto en naar haar hoek moest om haar shirt goed te doen. Ronde drie begon keihard met een dominerende Kielholtz die op zoek was naar de knockout.

De beslissing kwam uiteindelijk via de jury die besliste dat Kielholtz op punten en via unaniem besluit de partij had gewonnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws