'De Vechtsport Maffia!' Oud Glory WS oprichter komt met onthullend boek Nieuws
Nieuws

'De Vechtsport Maffia!' Oud Glory WS oprichter komt met onthullend boek

'De Vechtsport Maffia!' Oud Glory WS oprichter komt met onthullend boek

Bas Boon de man achter een aantal succesvolle vechtsport ondernemingen komt met een boek 'The Fight Game Mafia', het boek zou ergens in juli moeten verschijnen.

De Nederlander die inmiddels in het buitenland woont is geen onbekende voor de diehard vecht fans en stond onder andere aan de wieg van Glory World Series, welke werd verkocht in 2012 aan het toenmalige GSI (Glory Kickboxing) met aan het hoofd Pierre Andurand. GSI ging in 2020 failliet en maakte een doorstart onder een nieuwe entiteit GSUKCO Limited.

Boon kondigde via zijn eigen webstie aan dat het boek er aan komt. "Mijn aankomende boek, "The Fight Game Mafia," zal binnenkort beschikbaar zijn op Amazon (ik denk over twee weken), schrijft Boon. "Dit boek neemt je mee op een onvergetelijke reis. Het bevat vier decennia van mijn persoonlijke ervaringen over de opkomst van de vechtsportindustrie."

Motivatie om te slagen

"Zelfs 42 jaar geleden voorspelde ik in een beroemd tijdschrift dat de vechtsportindustrie in de toekomst alle andere sporten zou domineren. Nu zien we dat precies gebeuren. Deze vechtsportindustrie is een meedogenloze business zoals geen andere. Ik had ruzie met Dana White en de UFC, waar mijn nieuwe boek in detail op ingaat achter de schermen."

"In mijn aankomende boek, kun je lezen over verschillende pogingen om mijn leven te beëindigen. Ik ben het slachtoffer geweest van politie-invallen in mijn bedrijf. Er stond een prijs op mijn hoofd. Hells Angels vielen me aan, enzovoort. Op de een of andere manier motiveerde dat me alleen maar meer om te presteren en te slagen, waar anderen misschien van een dak zouden springen", aldus Boon.

Overigens bespreekt Boon in het artikel waar hij de aankondiging doet van zijn boek ook de aankomende strijd tussen Twitter en Tesla baas Elon Musk en Facebook oprichter Mark Zuckerberg. Boon heeft daar zo zijn gedachte over en meer Klik hier om naar het artikel te gaan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws