De UFC haalt grote namen binnen: Vechtbaas White op ramkoers Nieuws
Nieuws

De UFC haalt grote namen binnen: Vechtbaas White op ramkoers

De UFC haalt grote namen binnen: Vechtbaas White op ramkoers

De UFC, de grootste vechtsportorganisatie ter wereld, heeft weer wat te vieren. Ze hebben twee nieuwe vechters binnengehaald die een behoorlijke reputatie hebben opgebouwd in de vechtwereld: Michael "Venom" Page en Kayla Harrison.

Dana White, de grote baas van de UFC, is ervan overtuigd dat geen enkele andere vechtsportorganisatie in de buurt komt van wat de UFC te bieden heeft. "Wanneer je bij de UFC komt, merk je het meteen, het verschil is dag en nacht," deelde Dana White mee aan Lex Fridman.

 'MVP' maakt zijn entree en Kayla staat in de startblokken

Michael Page, beter bekend als 'MVP', liet een onvergetelijke indruk achter door zijn tegenstander te verslaan in zijn eerste gevecht voor de UFC. En dat na een jaar niet gevochten te hebben!

Michael Page over zijn UFC-debuut: "Ik voelde me niet op mijn best tijdens het gevecht, maar het was geweldig om weer een show te kunnen geven."

Aan de andere kant staat Kayla Harrison, die twee keer kampioen is geweest bij een andere organisatie en binnenkort voor het eerst gaat vechten in de UFC tegen een bekende tegenstander, Holly Holm.

 Grote verandering als je bij de UFC gaat vechten

Volgens Dana White is er een wereld van verschil als je van een andere vechtsportorganisatie naar de UFC overstapt. 'MVP' en Kayla hebben al gemerkt hoe anders het is, vooral bij de persconferenties waar de sfeer en energie helemaal anders zijn dan ze gewend waren.

Kayla Harrison sprak lovend over de nieuwe ervaring en de energie bij de UFC: "Het is echt iets bijzonders."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws