Glory-kampioen Tyjani Beztati zit 'zonder contract' maar heeft grote plannen Nieuws
Nieuws

Glory-kampioen Tyjani Beztati zit 'zonder contract' maar heeft grote plannen

Glory-kampioen Tyjani Beztati zit 'zonder contract' maar heeft grote plannen

Tyjani Beztati, de langdurige lichtgewicht kampioen in het kickboksen, bevindt zich in een unieke positie. Hij is momenteel vrij van contractuele verplichtingen bij de Glory organisatie, maar dit heeft geen invloed op zijn ambitie of plannen. Beztati heeft uitgesproken dat hij van plan is om zijn boksdebuut te maken, wat een nieuwe wending aan zijn al indrukwekkende carrière zou geven.

Met een blik op de toekomst heeft Beztati ook zijn zinnen gezet op de weltergewicht divisie van Glory, waar hij het op wil nemen tegen kampioen Semeleer. Dit duidt op een significante stap omhoog in gewichtsklasse en een nieuwe uitdaging in zijn vechtsporttraject. De wil om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan, laat zien dat Beztati's passie voor de sport verder gaat dan alleen titels behouden.

"Ik wil snel weer vechten, het liefst in december al, boksen of kickboksen het maakt mij niet uit. Ik wil in het ritme blijven", zegt Beztati die sinds zijn laatste wedstrijd zich heeft toegelegd op het boksen. "Ik heb na mijn laatste kickbokspartij niet meer getrapt, alleen maar gebokst." Op 23 december organiseert Glory haar laatste event van dit jaar.

Onderhandelingen met Glory

Een potentieel gevecht met Enriko Kehl, een andere zwaargewicht in de lichtgewicht divisie, is ook iets waar Beztati niet voor terugdeinst. Dit benadrukt zijn bereidheid om het op te nemen tegen de besten in zijn klasse en zijn vastberadenheid om te bewijzen dat hij aan de top blijft. Beztati deed zijn verhaal in de Vechtersbazen Podcast van afgelopen week.

Beztati heeft bevestigd dat hij nog steeds op goede voet staat met Glory en dat hij momenteel in onderhandeling is met de organisatie. Interessant is dat deze onderhandelingen ook de mogelijkheid omvatten om te boksen, wat zou kunnen betekenen dat we Beztati in meerdere sportdisciplines zouden kunnen zien schitteren.

Overzicht van Tyjani Beztati record en informatie

Tyjani Beztati record Statistiek
Totaal aantal gevechten 30
Aantal overwinningen 25
Overwinningen door KO 9
Aantal verliezen 5
Verliezen door KO 0
Glory Record 15-3-0 (5 KO)
Huidige rang Lichtgewicht Kampioen
Lengte 190 cm / 6'2"
Nationaliteit Marokko
Gewichtsklasse Lichtgewicht
Gewicht 69 kg / 152 lbs
Bijnaam 'The Wonderboy'
Leeftijd 26 jaar
Gemiddelde gevechtstijd 09:48
Knockdown ratio 7:3
SLpM (Stoten Gel. p/min) 8.75
SApM (Stoten Ont. p/min) 7.77
Stootnauwkeurigheid 46.61%

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws