Datum UFC-ster Conor McGregor film 'Roadhouse' onthult: Vol actie en spanning Nieuws
Nieuws

Datum UFC-ster Conor McGregor film 'Roadhouse' onthult: Vol actie en spanning

Datum UFC-ster Conor McGregor film 'Roadhouse' onthult: Vol actie en spanning

Jake Gyllenhaal schittert samen met UFC-ster Conor in de hoofdrol van de remake van de cult film Road House die uitkomt op 21 maart 2024 op Prime Video.

"Road House" is een Amerikaanse actiefilm geregisseerd door Doug Liman, met een scenario van Anthony Bagarozzi en Chuck Mondry. Deze film is een remake van de gelijknamige film uit 1989. De hoofdrollen worden vertolkt door Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Conor McGregor en Billy Magnussen. Joel Silver, die ook de originele film produceerde, is de producent van deze remake.

Verhaal en ontwikkeling van de film

De film vertelt het verhaal van een voormalige UFC-middengewicht vechter die in een roadhouse in de Florida Keys gaat werken, waar niet alles is wat het lijkt. De ontwikkeling van de film begon in november 2013 met Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, met Rob Cohen als regisseur en Michael Stokes als schrijver.

In september 2015 verlieten Cohen en Stokes het project, terwijl Ronda Rousey werd gecast voor de hoofdrol. De productie werd vervolgens uitgesteld tot november 2021, toen MGM een nieuwe poging ondernam met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol en Doug Liman als regisseur.

Opnames en Release

De opnames begonnen op 23 augustus 2022 in de Dominicaanse Republiek. Op 3 maart 2023 werd een scène met Jake Gyllenhaal en voormalig Ultimate Fighting Championship vechter Jay Hieron gefilmd tijdens de ceremoniële wegingen voor UFC 285 in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.

"Road House" staat gepland om uitgebracht te worden via streaming op Prime Video door Amazon MGM Studios op 21 maart 2024.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws