Deze man slaat als zo hard! 'Of je aangereden bent door een truck' Nieuws
Nieuws

Deze man slaat als zo hard! 'Of je aangereden bent door een truck'

Deze man slaat als zo hard! 'Of je aangereden bent door een truck'

Chris Thomas heeft een flinke 'bitchslap' over zich. De wangklap topper van Power Slap verbaasde tijdens een training op de Power Kube.

De Power Kube bestaat uit een vierkante stootpad die gekoppeld is aan een computer. Power Kube is een meetsysteem dat speciaal is ontworpen om de slagkracht te meten en te analyseren voor alle slagtechnieken van het boven- en onderlichaam in de vechtsport.

Chris Thomas is een van de deelnemers van de Power Slap league die vorig jaar gekocht werd door UFC baas Dana White. En de man kan slaan of beter gezegd wangklappen als de beste.

"Kijk eens naar de kracht!! Chris Thomas testte de grenzen van de Power Kube tijdens een intense trainingssessie. Deze kerel slaat als een vrachtwagen", aldus een promo van de organisatie.

Power Slap Fighting is een populair, maar controversieel. Vooral het risico op hersenschade is groot en mogen de deelnemers geen verdediging toepassen tegen de stevige klap die volgt. Een knock-out betekent winst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws