🎥 Facebook baas 'Zuck' deelt klappen uit tegen UFC-kampioen Nieuws
Nieuws

🎥 Facebook baas 'Zuck' deelt klappen uit tegen UFC-kampioen

🎥 Facebook baas 'Zuck' deelt klappen uit tegen UFC-kampioen

Alexander Volkanovski vocht tegen Facebook-CEO Mark Zuckerberg in virtual reality. en dat zag er eigenlijk helemaal niet verkeerd uit en markeert dit wellicht de toekomst.

Facebook-CEO Mark 'Zuck' Zuckerberg huurde vorig jaar de UFC Apex-faciliteit af om met uitverkorenen naar een event te kijken. Onmiddellijk daarna kondigde de UFC aan dat ze in de toekomst virtual reality 'metaverse' toegang tot enkele van hun events zouden verkopen.

Facebook baas Mark Zuckerberg deelt klappen uit

Met Zuckerberg in sparring met kampioen vedergewicht Alexander Volkanovski in Virtual Reality, krijgen we een idee van wat die deal zou kunnen betekenen voor de UFC. Een video die op het Instagram-account van de techmagnaat werd geplaatst, demonstreerde een deel van het creatieve interactiepotentieel van Metaverse.

"Vorig jaar kwam UFC-kampioen Alex Volkanovski bij Meta HQ langs om met mij te trainen", schreef een stagiair in een bericht bij de post. "En voor de lol hebben we de grenzen van onze prestatie-avatars getest met motion capture in onze uitrusting."

Afgelopen zaterdag 11 februari, in Perth, Australië, nam Volkanovski het op tegen de Islam Makhachev voor de UFC lichtgewicht titel. Hoewel dit resulteerde in een verlies voor Volkanovski, beschouwen velen hem nog steeds als de beste vechter ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws