'Covid valt mijn hart aan!' Kickbokslegende in ziekenhuis Nieuws
Nieuws

'Covid valt mijn hart aan!' Kickbokslegende in ziekenhuis

'Covid valt mijn hart aan!' Kickbokslegende in ziekenhuis

John Wayne Parr (45) is niet van plan dat Corona hem er onder krijgt. De 10-voudig wereldkampioen kickboksen ligt in het ziekenhuis maar blijft positief.

De Australische kickbokser en bokser is een voormalig 10-voudig wereldkampioen. Parr vocht zijn laatste wedstrijd tegen de Nederlandse voormalige Glory Kampioen Nieky Holzken in april dit jaar. Nu de Covid pandemie nog steeds de wereld in zijn greep houdt is Parr ook besmet geraakt.

Het komt goed

,,Helaas de covid te pakken. Twee dagen hoest en koorts gehad. Maar nu ben ik in orde", schrijft Parr op zijn Instagram. ,,Het enige is dat het mijn hart aanviel en me de afgelopen vier dagen pijn op de borst gaf. Zal in het ziekenhuis blijven tot alles duidelijk is. Binnen de kortste keren ben ik weer op de been."

Parr is een echte legende in het kickboksen en Muaythai die nu op contract staat bij ONE Championship. De Australiër vocht onder andere in de befaamde K-1 en bij Bellator kickboxing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws