Covid-19! 'Zo wordt je beter' UFC baas White geeft tips Nieuws
Nieuws

Covid-19! 'Zo wordt je beter' UFC baas White geeft tips

Covid-19! 'Zo wordt je beter' UFC baas White geeft tips

Dana White, de grote baas van de MMA-vechtsport organisatie UFC testte positief op COVID-19
ondanks dat hij vol gevaccineerd is. De vechtbaas deelt tips hoe snel weer op de been te zijn en beter te worden.

UFC-president Dana White kondigde aan dat hij en zijn familie positief testten op COVID-19 tijdens een optreden woensdag op "The Jim Rome Podcast". White legde uit dat zijn positieve test kwam na een Thanksgiving feest met familie. bijeenkomst. Hij overlegde met UFC-commentator Joe Rogan nadat hij het virus had opgelopen.

Zo doe je dat

De 52-jarige White zei dat hij is ingeënt en zich prima voelt, hij deelt dan ook graag tips hoe hij de besmetting overwon. White kreeg een behandeling met monoklonale antilichamen, een NAD-infuus, een vitamine-infuus en ivermectine.

,,Daarna voel je je weer als een miljoen dollar," zei White. ,,Ik doe ook tweedaagse trainingen… de komende 10 dagen terwijl ik COVID heb en in quarantaine zit. Ik heb mijn geur en smaak terug in minder dan 24 uur." White zei dat hij hoopvol is dat hij zaterdag bij het UFC-evenement te zijn, waar Rob Font en Jose Aldo zullen strijden in het hoofdevenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws