'Slechterik McGregor!' UFC-kampioen klaar voor wraakgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Slechterik McGregor!' UFC-kampioen klaar voor wraakgevecht

'Slechterik McGregor!' UFC-kampioen klaar voor wraakgevecht

Charles Oliveira, UFC-lichtgewicht kampioen staat open voor een gevecht tegen Conor McGregor, zegt zijn hoofdcoach, Diego Lima. 'Mcgregor is een slechterik voor Braziliaanse fans en zij zien hem graag afgestraft.'

Met betrekking tot Oliveira's eerste titelverdediging tegen Dustin Poirier in de UFC 269 headliner op 11 december, prees Lima het werk van de kampioen in het trainingskamp. ,,Zelden in zijn lange UFC-carrière heeft Charles de kans gehad om een ​​volledig kamp als dit te hebben", zegt Lima.

,,Godzijdank hebben we veel sparringpartners met verschillende stijlen om hem te helpen, en hij zal klaar zijn voor elke uitdaging die Poirier met zich meebrengt”, zei Lima. Ook zegt de coach dat een gevecht tegen voormalige kampioen en luis in de pels McGregor zou kunnen plaatsvinden.

Wraak voor de fans

,,Mcgregor is een slechterik voor Braziliaanse fans. En vanwege alles wat hij vertegenwoordigt en alle records die hij in onze sport heeft neergezet, zou Charles het geweldig vinden om het tegen hem op te nemen', zei Lima. (Lees verder onder Video).

,,Als McGregor niet wil terugkeren naar weltergewicht denk ik dat Charles bereid zou zijn om hem op lichtgewicht te ontmoeten. Braziliaanse fans verdienen wraak voor dat gevecht met Jose Aldo (de Ier versloeg Aldo in december 2015. red.). Ik zou graag hebben dat Charles degene is die de vieze smaak uit de mond van de Braziliaanse fans haalt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws