Covid-19 Moord! MMA-vechter dood dokter met dierenbot Nieuws
Nieuws

Covid-19 Moord! MMA-vechter dood dokter met dierenbot

Covid-19 Moord! MMA-vechter dood dokter met dierenbot

Akmal Khozhiev, professioneel MMA-vechter werd gisteren gearresteerd in Guam. Khozhiev, vermoorde een arts na een ruzie over een COVID-19-vaccinatie. De verdachte zou de arts in zijn nek hebben gestoken waardoor deze overleed.

Volgens meerdere rapporten wordt de 27-jarige Khozhiev beschuldigd van moord en zware mishandeling met een dodelijk wapen. Op 7 november stak de vechter Dr. Miran Ribati dood in Tamuning, Guam. De borgsom is vastgesteld op $ 1 miljoen, het nieuws kwam gisteren pas naar buiten.

Volgens de Guam Daily Post kenden Khoziev en Ribati, 42, elkaar van een plaatselijke sportschool en keerden naar verluidt terug naar de woning van Khozhiev om te dineren na een dag op het strand te hebben doorgebracht.

Dodelijke ruzie

Een getuige zei dat de twee mannen ruzie begonnen te maken over vaccinaties, en Khozhiev hoorde Ribati zeggen: "Ik vertrouw je niet meer." Daarop escaleerde het meningsverschil in de dodelijke ruzie, waarbij Khozhiev, de arts met een dierenbot in de keel stak. (tekst loopt door onder twitter bericht)

Khozhiev, gaf zichzelf aan ,,Ik ben het, ik heb hem vermoord", zou Khozhiev de politie hebben verteld voorafgaand aan zijn arrestatie. Ribati werd ter plaatse dood verklaard. Bekend als "AK47", vocht Khoziev met name voor de Russische M-1 Global-organisatie. Zijn Instagram-account bevatte meerdere anti-vaccinatie posts.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws