'Conor stap uit je comfort zone of het gaat fout' Nieuws
Nieuws

'Conor stap uit je comfort zone of het gaat fout'

'Conor stap uit je comfort zone of het gaat fout'

Georges St-Pierre, de MMA-legende heeft een welgemeend advies voor UFC-ster Conor McGregor. Wordt niet te comfortabel of het loopt verkeerd met hem af.

De Canadees St-Pierre weet alles van de moeilijkheden om met een eigen succes te worstelen. In een gesprek met ESPN werd St-Pierre gevraagd naar McGregor en hoe deze met zijn recente verliezen om moet gaan. Sinds 2016 heeft de Ier slechts 3 keer gevechten en 2 maal verloren. Zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather Jr niet meegerekend.

Verleg je grenzen

St-Pierre denkt dat McGregor zijn trainingen drastisch moet veranderen, als hij hoopt terug te keren als kampioen. De Canadees is een ervaringsdeskundige, St-Pierre beëindigde zijn vechtcarrière met een record van 13 gewonnen gevechten. Er waren veel hobbels op de weg, maar zijn team hielp hem met het verleggen van zijn grenzen om hem aan de top te houden. En dat is precies wat de Ier ook moet doen volgens St-Pierre.

,,Toen ik mijn eerste miljoen verdiende, is mijn leven natuurlijk veranderd", zei St-Pierre. ,,Ik had meer zekerheid en ik had niet het gevoel dat ik aan het vechten was om dezelfde reden als in het begin. Toen ik in het begin arm was, leefde ik op het randje. Ik wist dat als ik zou verliezen, ik dood zou zijn geweest en dat mijn leven een puinhoop zou zijn. Als je geld krijgt, veranderen deze dingen."

Stap terug maken

Bij McGregor lijkt dit niet anders, deze is inmiddels multimiljonair en visualiseerde zich voor zijn succes al zijn rijkdom. McGregor wist het hij zou de grote kampioen worden en rijker dan wie dan ook. Nu zou hij zich moeten visualiseren hoe het is om weer te winnen en in feite terug te keren naar het begin.

,,Om te blijven presteren, moet je uit je comfort zone komen. Je kunt tijdens een trainingskamp niet in je comfortzone blijven, omdat je hetzelfde element probeert te creëren waarmee je te maken krijgt tijdens een gevecht. Als je gaat vechten, zul je niet in je comfort zone zitten, dus het is absoluut noodzakelijk dat Conor, als je weer op de weg naar succes wilt komen, uit zijn comfort zone moet komen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws