Conor McGregor zoekt ruzie met de verkeerde: 'Ik versla je met 1 hand op mijn rug' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor zoekt ruzie met de verkeerde: 'Ik versla je met 1 hand op mijn rug'

Conor McGregor zoekt ruzie met de verkeerde: 'Ik versla je met 1 hand op mijn rug'

Conor McGregor UFC-ster en bokslegende Canelo Alvarez deelden online wat verbale klappen nadat McGregor zichzelf boven de Mexicaanse ster plaatste in zijn prestaties tegen Floyd Mayweather.

UFC-ster McGregor wekte de woede van Alvarez op toen hij een fragment plaatste van Mayweather's overwinning op Alvarez uit 2013, waarin hij Mayweather prees en eraan toevoegde dat hij "meer treffers landde" op de nu gepensioneerde bokser. "Ik heb slechts één hand nodig om jou te verslaan en ik hoef niet zoveel stoten uit te delen," schoot Alvarez terug op X, inclusief een lachende emoji.

McGregor beweert dat hij Canelo Alvarez met één hand kan verslaan

Eigenlijk heeft McGregor's bewering grotendeels gelijk. Volgens Compubox-statistieken van de respectievelijke ontmoetingen van de vechters met Mayweather landde de voormalige tweegewicht UFC-kampioen 26 procent van zijn stoten en 28 procent van zijn jabs in hun "Money Fight" uit 2017, terwijl Alvarez 22 procent van zijn stoten en 15 procent van zijn jabs landde in het gevecht uit 2013. Alvarez won echter op het gebied van krachtige stoten, waarbij hij 31 procent van zijn treffers raakte in vergelijking met 25 procent voor McGregor.

Natuurlijk kon McGregor dat niets schelen, en hij vuurde op arrogante wijze terug naar de Mexicaanse kampioen. "Saul, je onbereide kip, ik zal de pezen uit je knie slaan," schreef McGregor op X. "Ik heb niet eens handen nodig om je te verslaan, ik schop je in elkaar, laat je eruitzien alsof je te lang in de zon hebt gelegen haha sproetige kont. Ik zal je zien en we zullen zien. Canelo is een maïsvlok, zonder suiker."

Je geeft altijd op in gevechten

Niet lang daarna reageerde Canelo: "Je gedraagt je als een klein kind, je hebt een grote mond en je weet hoe je stoer moet doen, maar als het gevecht komt, geef je altijd op hahahahhahahahaha." Alvarez is de droom van veel potentiële tegenstanders, inclusief vechters uit de MMA-wereld en influencers. UFC weltergewicht kampioen Kamaru Usman probeerde tevergeefs interesse op te wekken in een confrontatie met de super middengewicht kampioen van de WBA (Super), WBC, IBF, WBO en The Ring.

Onlangs plaatste ook Jake Paul opnieuw een oproep via een nep affiche, als onderdeel van zijn voortdurende streven om zijn legitimiteit in de bokswereld te bewijzen. Er wordt verwacht dat McGregor volgend jaar weer in de octagon zal verschijnen tegen Michael Chandler, hoewel de tijdlijn voor het gevecht onduidelijk is vanwege de recente breuk tussen de UFC en de langdurige partner op het gebied van dopingtests, de Amerikaanse Anti-Doping Agency, die de MMA-organisatie verliet vanwege de manier waarop zij McGregor de hand boven het hoofd hielden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws