Conor McGregor wil voetbalclub Liverpool kopen! 'Zou top zijn' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor wil voetbalclub Liverpool kopen! 'Zou top zijn'

Conor McGregor wil voetbalclub Liverpool kopen! 'Zou top zijn'

Conor McGregor heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in de mogelijke aankoop van Liverpool Football Club als zijn volgende zakelijke onderneming.

Conor McGregor gedijt al heel lang buiten de UFC-kooi. De Ier heeft een reeks bedrijven op zijn naam staan ​​en daarnaast zou je kunnen stellen dat hij nog steeds het 'gezicht van de vechtsport' is. Hij heeft ook een voorliefde voor voetbal, oftewel voetbal voor onze Amerikaanse vrienden. Hij speelde het toen hij jong was en hij sprak zelfs over zijn wens om Manchester United te kopen in het verleden.

Nu is hij echter overgestapt op hun rivalen Liverpool nadat werd aangekondigd dat ze te koop zouden worden aangeboden. Een fan vroeg of hij interesse had om de Reds te kopen, en McGregor antwoordde eenvoudig met het volgende.

Erg fijn

"IK ZOU HET ERG FIJN VINDEN! Ik heb mijn informatie hierover opgevraagd, ja. Zodra ik het hoorde. Wat een gang van zaken! Wat een clubje! @LFC” Gezien de financiële middelen die nodig zijn om een ​​dergelijke deal werkelijkheid te laten worden, lijkt het enigszins onwaarschijnlijk dat dit zal lukken.

Dat gezegd hebbende, als iemand gaat proberen het voor elkaar te krijgen, is het Conor. ‘Notorious’ weet immers als geen ander wat het betekent om het ondenkbare te doen. Helaas is Liverpool Football Club in gelijke mate een behoorlijke instelling. Het dient als een van de bakens van het Engelse voetbal en er zullen vrijwel zeker flinke biedingen bij komen kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws