Jake Paul vs Conor McGregor grootste boksclash ooit
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul vs Conor McGregor grootste boksclash ooit

Jake Paul vs Conor McGregor grootste boksclash ooit

Jake Paul vs Conor McGregor wordt bestempeld als het ‘grootste gevecht in boksen’ dat PPV-geschiedenis zou schrijven. Paul wordt aangespoord om te vechten tegen UFC-ster Conor McGregor in zijn volgende onderneming in het boksen.

Een mogelijk boksgevecht tussen Jake Paul en Conor McGregor is massaal besproken door de voormalige sparringpartner van de Amerikaan, Anthony Taylor. Paul heeft naam gemaakt sinds hij een professionele vechter is geworden en heeft ongetwijfeld de sport opgeschud. De YouTube bokser heeft zes gevechten gewonnen van zes, met zijn laatste optreden tegen UFC stoere Anderson Silva eerder deze maand.

Het is nog niet bekend tegen wie Paul als volgende gaat opnemen, maar zijn ex-sparringpartner Taylor heeft een van de grootste namen in de vechtsport uitgekozen. UFC-legende McGregor wordt al enige tijd in verband gebracht als een potentiële tegenstander voor de 25-jarige, en Taylor gelooft dat hij het moet doen.

Gewoon doen

“De volgende juiste tegenstander voor hem is Conor McGregor bij catchweight. We weten dat Conor een voorliefde heeft voor een oefengevecht. Dus waarom zou hij het niet opnemen tegen Jake in de boksring? Het is het grootste gevecht in het boksen.”

Hij tipte de potentiële wedstrijd om geschiedenis te schrijven en vervolgde: “Conor McGregor versus Jake Paul zou alle pay-per-views van Mayweather overtreffen. Het zal alle pay-per-view-records breken. Het zou het meest winstgevende gevecht in de hele boksgeschiedenis zijn.” Taylor zelf is dit weekend terug in de boksring wanneer hij vecht tegen voormalig Love Island-ster Jack Fincham op de undercard van Floyd Mayweather’s gevecht met Deji.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page