Conor McGregor uitgedaagd voor een 'alles of niets' bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Conor McGregor uitgedaagd voor een 'alles of niets' bokswedstrijd

Conor McGregor uitgedaagd voor een 'alles of niets' bokswedstrijd
Conor McGregor uitgedaagd voor een 'alles of niets' bokswedstrijd

Paulie Malignaggi daagt Conor McGregor uit voor een alles of niets bokswedstrijd.

Het paar heeft een bittere vete sinds de twee trainden als onderdeel van McGregor's voorbereiding op zijn bokswedstrijd in 2017 met Floyd Mayweather. McGregor claimde Malignaggi knock-out te hebben geslalen in de training.

"We weten allebei wat ik hem die dag in 2017 in de sportschool heb aangedaan", vertelde Malignaggi aan Boxing Scene. Een gevecht met Conor McGregor interesseert me altijd. "

Malignaggi zet alles op het spel

"Ik zal graag willen dat de winnaar al het geld van dat gevecht krijgt. Ik zal mijn financiën in gevaar brengen omdat het een plezier zal zijn om die vent in elkaar te slaan. Maar het is het mij waard alles op het spel te zetten."

Malignaggi werd verslagen door McGregor's teamgenoot Artem Lobov in een blote vuist boksgevecht in 2019, maar de wereldkampioen boksen wil voor eens en altijd de vete beslechten met McGregor, zelfs al kost hem alles wat hij heeft. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws