Bare Knuckle boksen: Lobov legt Malignaggi zwijgen op (video) Nieuws
Nieuws

Bare Knuckle boksen: Lobov legt Malignaggi zwijgen op (video)

Bare Knuckle boksen: Lobov legt Malignaggi zwijgen op (video)

Het was niet de knock-out die iedereen leek te willen, maar het leverde wel een overwinning op.

De weg naar de wedstrijd tussen Lobov en Malignaggi was er een van wederzijds disrespect en scheldpartijen. Zaterdagavond was het dan zover en konden de twee kemphanen bewijzen wie de sterkste was. Het Expo Center van de Florida State Fairgrounds gonsde.

Op basis van het boegeroep wilden de fans echt zien dat de voormalige prof bokser Malignaggi knock-out werd geslagen door de boezemvriend van Conor McGregor, Lobov. In plaats daarvan kregen ze vijf bloederige rondes van rond dansen in de ring te zien.

Gebroken hand

Het was een beetje anticlimax, omdat het duo heel veel verbaal elkaar had uitgedaagd en beleef de zo begeerde knock-out uit. Toch was het een wedstrijd die de paar duizend mensen in volle aandacht hield.

ZIE OOK>> Paulie Malignaggi spuugt op Conor McGregor

"Ik werd slechts geraakt met één directe stoot", zei Malignaggi. "Ik dacht dat ik hem er uit bokste" De voormalige bokser gaf toe dat hij een gebroken hand had. "Ik vind het een goede sport," voegde hij eraan toe. Malignaggi gaf aan dat hij niet verder gaat met zijn blote carrière, die eindigt op 0-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws