Lafaard: Conor McGregor uitgedaagd voor blote vuist gevecht Nieuws
Nieuws

Lafaard: Conor McGregor uitgedaagd voor blote vuist gevecht

Lafaard: Conor McGregor uitgedaagd voor blote vuist gevecht
Lafaard: Conor McGregor uitgedaagd voor blote vuist gevecht

De volgende uitdaging lijkt klaar te liggen voor MMA grootheid en bokser Conor McGregor. De beruchte Iers is uitgedaagd voor een blote vuist bokswedstrijd.

Voormalig wereldkampioen boksen in twee divisies, Paulie Malignaggi, voelt zich geroepen terug te komen meer dan twee jaar nadat hij met pensioen ging na een carrière van zestien jaar. En wel in het Bare Knuckle boksen, oftewel het boksen met blote vuisten.

Malignaggi, 38, heeft een tweejarig contract getekend om te vechten in het Bare Knuckle Fighting Championship, met zijn eerste gevecht in juni, waarschijnlijk in Manchester, New Hampshire. Voor zijn debuut heeft de Amerikaan zijn pijlen gericht op niemand minder dan McGregor.

Totaal van de wereld

De twee leven op meer dan gespannen voet sinds de voorbereidingen van McGregor tegen Floyd Mayweather waar hij tegen bokste in 2017, in wat een tussentijdse overstap was van de Ier naar het boksen. In het proces tikte hij ettelijke miljoenen binnen.

LEES OOK: Paulie Malignaggi tekent bij Bare Knuckle organisatie

Malignaggi was de trainings partner van McGregor, maar de laatste maakte hem belachelijk door videos' te posten waarin te zien zou zijn dat 'Paulie Boy' zoals McGregor hem gekscherend noemde knock-out ging tijdens het sparren.

Zoete wraak

Nu lijkt het de tijd voor Malignaggi om wraak te nemen op McGregor via twitter daagde hij hem dan ook uit tot een tweegevecht in de bloederigste sport ooit. Of McGregor in zal gaan op de uitdaging valt te bezien.

McGregor heeft meerdere uitdagingen op de rol staan onder andere een eventuele rematch met Mayweather. Zal het feit dat Malignaggi hem Conor de lafaard noemt de trigger zijn om toch de uitdaging aan te gaan?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws