Conor McGregor stuurt gewapende bewaker met zijn kinderen mee naar school Nieuws
Nieuws

Conor McGregor stuurt gewapende bewaker met zijn kinderen mee naar school

Conor McGregor stuurt gewapende bewaker met zijn kinderen mee naar school

Conor McGregor voormalig UFC-veder en lichtgewicht kampioen heeft onthuld in hoeverre hij zijn kinderen beschermt. De Ier stuurt een gewapende bewaker met zijn kinderen mee naar school.

'The Notorious' woont de laatste tijd in de VS terwijl hij het nieuwe seizoen van The Ultimate Fighter filmt. In een onlangs verwijderde tweet onthulde de Ier dat hij in de Verenigde Staten een gewapende bewaker heeft die zijn kinderen naar school vergezelt. De VS wordt door de jaren heen geteisterd door schietpartijen op scholen en het lijkt erop dat McGregor geen enkel risico neemt.

Hij onthulde ook zijn mening over het amber alert waarschuwingssysteem dat veel Amerikaanse staten gebruiken om te markeren wanneer een kind in het gebied wordt vermist. "Ik kreeg net een 'Amber Alert' op mijn telefoon toen ik hier in Orlando was", schreef McGregor.

Gewapende bewaker beschermt Conor McGregor's kinderen

"Een slimme en snelle set-up die iedereen waarschuwt dat er een kind vermist is en met een volledige beschrijving en details ook. Heel slim. Ik zou ook graag gewapende bescherming op elke school willen zien. Ik heb mijn kinderen hier op school terwijl ik in de VS ben en heb mijn eigen gewapende bewaker op school."

"Dit was ook voorafgaand aan de meest recente schietpartij op school. Als ze zich van buitenaf een weg naar die school had geschoten, zou mijn bewaker, die gewapend en ongezien is weggestopt, haar hebben gezien en neergehaald. De levens van die kinderen redden Moge God en zijn beste mensen op deze aarde onze kinderen beschermen!", aldus McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws