Naakte verrassing door Conor McGregor: Fans in tweestrijd 'smaakvol of niet' Nieuws
Nieuws

Naakte verrassing door Conor McGregor: Fans in tweestrijd 'smaakvol of niet'

Naakte verrassing door Conor McGregor: Fans in tweestrijd 'smaakvol of niet'

Conor McGregor de excentrieke UFC-ster heeft een groot aantal kijkers laten schrikken door naakt door de straat te lopen. De scene van de film Roadhouse waar hij in schitterend met de Ier in zijn naakte niksie kan niet ieders goedkeuring wegdragen.

De film Roadhouse is een remake van het origineel uit 1989 met in de hoofdrol Patrick Swayze. McGregor die de rol van Knox speelt, een vechtersbaas die orde op zaken moet stellen als een uitsmijter gespeeld door acteur Jake Gyllenhaal een crimineel in de weg staat, vertolkt deze met verve.

Nu de film een paar dagen te zien is komen naast de recensies ook de fans naar buiten met hun mening, McGregor krijgt veel complimenten over zijn acteerwerk maar een scene waarin hij naakt op straat loopt maakt niet iedereen blij.

Conor McGregor schittert op het witte doek

De scene McGregor in zijn Adams kostuum een telefoontje pleegt, vervolgens een man van zijn kleding beroofd na een kopstoot is niet te zien in de trailer. Maar zet wel de toon voor de rest van zijn verschijnen want de Ier speelt de rol van Knox op briljante wijze. "Die blote kont van Conor had ik liever niet gezien, maar acteren kan hij wel", becommentarieert een kijker.

"Ja wie had dat gedacht, Conor als acteur en niet eens slecht. Dat achterwerk zat ik niet op te wachten, maar de film is het kijken wel waard", schrijft een ander. Het moet gezegd worden dat McGregor op het grote scherm goed tot zijn recht komt, en het knokwerk is zeker van het genre actiefilm in de stijl van Bud Spencer en Terrance Hill.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws