Episode 7 van The Ultimate Fighter 31: Conor McGregor trapt deelnemer keihard onderuit! 'zelfmoordpoging' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Episode 7 van The Ultimate Fighter 31: Conor McGregor trapt deelnemer keihard onderuit! 'zelfmoordpoging'

Episode 7 van The Ultimate Fighter 31: Conor McGregor trapt deelnemer keihard onderuit! 'zelfmoordpoging'

In aflevering 7 van The Ultimate Fighter 31 nemen de spanningen toe tussen Michael Chandler en Conor McGregor, aangezien ze verschillende uitdagingen blijven tegenkomen.

McGregor's teamgenoot, Lee Hammond, neemt het op tegen Kurt Holobaugh, wat een persoonlijke draai geeft aan de competitie. Met nog maar twee gevechten te gaan, voelt McGregor de druk om een overwinning te behalen. Chandler raakt steeds meer gefrustreerd door het gebrek aan toewijding van McGregor, wat leidt tot een vurige confrontatie.

Het intense einde van aflevering 6 lijkt McGregor wakker te schudden, waardoor hij zich opnieuw richt op Landon Quiñones. Gedreven door de huidige staat van de competitie, toont McGregor zijn vaardigheden tijdens een sparringsessie met Quiñones, waarbij hij een krachtige trap op het lichaam plaatst die hem naar het canvas stuurt. Ondanks de pijn spoort de coach McGregor, Quiñones aan om door te gaan.

McGregor's agressie neemt toe in aflevering 7 van The Ultimate Fighter 31

Quiñones, met een record van 7-1-1, heeft een zware jeugd overwonnen, gekenmerkt door de verslaving van zijn moeder en meerdere zelfmoordpogingen. Op zoek naar antwoorden en verlossing vond Quiñones troost in de UFC, waar hij discipline leerde en zijn leven verbeterde. Hij maakte naam voor zichzelf in Titan FC voordat hij de aandacht van de UFC trok voor The Ultimate Fighter.

Jason Knight, de tegenstander van Quiñones, heeft ook zijn deel van tegenslagen gekend, waaronder een gevangenisstraf op jonge leeftijd. MMA werd het uitlaatklep voor Knight, en hij behaalde opmerkelijk succes met een record van 23-7. Na zijn debuut in de UFC te hebben verloren, kreeg Knight een tweede kans en maakte daar gebruik van door opeenvolgende overwinningen te behalen.

Terwijl de competitie tussen Quiñones en Knight zich ontvouwt, kunnen kijkers een intrigerende wedstrijd verwachten. Quiñones is bedreven in het naar de grond brengen van tegenstanders voor ground-and-pound, terwijl Knight bekend staat om zijn vaardigheden in het indienen van tegenstanders. De uitkomst van hun gevecht zal worden onthuld in de aankomende aflevering van The Ultimate Fighter 31.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws