'Conor McGregor is niet meer zijn oude zelf' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Conor McGregor is niet meer zijn oude zelf’

‘Conor McGregor is niet meer zijn oude zelf’

'Conor McGregor is niet meer zijn oude zelf'

Michael Bisping denkt dat de Conor McGregor van weleer ‘niet meer bestaat’ en dat de Ier nooit meer als zijn vroegere zelf naar de Octagon zal terugkeren.

Bisping gelooft echter dat McGregor nog steeds heeft wat nodig is om aan de top te concurreren. De Brit is benieuwd of de voormalige kampioen in twee gewichtklassen, zijn verlies tegen Dustin Poirier op UFC 264 kan wreken, waarbij de winnaar naar verwachting Charles Oliveira zal uitdagen voor de lichtgewicht titel.

McGregor won niet alleen twee wereldtitels, maar werd ook een van de rijkste atleten ter wereld: ,,De Conor McGregor van weleer is net als de ik van weleer. Het bestaat niet meer”, vertelde Bisping in een recent interview aan talkSPORT.com. ,,Ik ben een aardige vent, ik ben een softie, maar ik was vroeger een beetje een nachtmerrie. Met Conor McGregor is het hetzelfde. De man is steenrijk. Hij leeft op jachten van $ 100 miljoen en heeft horloges van een miljoen dollar. “

Knock-out

Nu gaat de Ier Poirier voor de derde keert blijf in een veelbesproken wedstrijd. De realiteit is echter dat het een geweldig gevecht zal worden. Elke keer dat de ene persoon de andere heeft verslagen, maakt dat de derde speciaal. ,,Ik denk echter dat de psychologische strijd naar Poirier gaat, omdat hij hem zojuist knock-out heeft geslagen”, zegt Bisping.

,,Ik respecteer Conor McGregor omdat hij straks weer de kooi binnenstapt. Ik ben al eerder knock-out gegaan in deze sport, de volgende keer dat je vecht, zijn daar psychologische demonen. Conor treedt meteen op tegen de persoon die hem knock-out heeft geslagen. Ik bewonder zijn moed daar. Het zal interessant zijn om te zien hoe de strijd uitpakt.” UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 vindt plaats op 10 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page