🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

Charles Oliveira uit Brazilië sloeg Michael Chandler knock-out in hun kampioenschap gevecht in het Toyota Center in Houston, Texas. Oliveira is hiermee de nieuwe UFC lichtgewicht kampioen.

De Braziliaan eindigde Michael Chandler via TKO op 0:19 van de tweede ronde in het UFC 262 Main Event afgelopen nacht om de vacante titel lichtgewicht titel te winnen.

,,Ik zei toch dat ik hem knock-out ging krijgen, en ik kwam hem knock-out slaan”, zei Oliveira in zijn interview na het gevecht. ,,Ik bewijs iedereen dat ik de leeuw der leeuwen ben.” Met de overwinning heeft Oliveira nu de meeste finishes in de UFC-geschiedenis (17).

Conor McGregor

Chandler, die voorafgaand aan de wedstrijd op nummer 4 stond, maakte zijn langverwachte UFC-debuut in januari en verbaasde Dan Hooker met een knock-out in de eerste ronde. Ongetwijfeld zal Conor McGregor met veel interesse de wedstrijd hebben bekeken.

De Ier reageerde dan ook dat Oliveira de 11e lichtgewicht kampioen is maar dat hij de twaalfde zal worden en de titel die ooit aan hem behoorde terug zal willen winnen.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page